31 oktober 2020: Nieuw project Roberto en Dr. Fritz!

David Bailey heeft met Roberto en Dr. Fritz gesproken over het feit dat vele mensen uitzien naar zijn volgende bezoek aan Europa. Maar zoals het op dit moment naar uitziet, is dat misschien pas mogelijk vanaf maart 2021.

Omdat Dr. Fritz en Roberto erg graag op dit moment al hulp willen bieden, zullen zij op 3 momenten een zeer speciale meditatie voor afstandsgenezing voor ons verzorgen:

– Zaterdag 31 oktober om 17:00 uur
– Zaterdag 28 november om 17.00 uur
– Zaterdag 26 december om 17.00 uur

Dit zijn nieuwe en krachtige sessies die speciaal zijn ontwikkeld door Dr. Fritz en zijn team. Deze zijn niet ter vervanging van de meditaties die nu al elke zondag worden verzorgd.

Wij raden iedereen ten zeerste aan om op deze momenten met hem mee te doen. Hij zal de energie gebruiken in de muziek die David speelt en voegt hier energie van de vele mediums / genezers die hem wereldwijd zullen vergezellen aan toe.

Iedereen die fysiek, mentaal of emotioneel ziek is, is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze 3 sessies.

Hoe volg je deze sessie(s):
Dr. Fritz verzoekt je om als je thuis bent, 30 minuten op je bed te liggen en bid / mediteer met positieve gedachten.
1) Zet een ​​anderhalve liter fles water naast je. Drink hier dagelijks 6 slokken uit totdat de fles leeg is.
2) Zet ​​een half glas (schoonmaak)alcohol naast je. Gooi dit glas na de sessie leeg.
3) Eet zo mogelijk geen vlees gedurende 6 uur voor en 6 uur na de meditatie.
4) Ontbloot de huid van de plaats waar u genezing wilt ontvangen volledig.
5) Schrijf op een vel papier de 3 dingen waarvan je wilt dat de doctoren werken en leg het naast je. Dit kan in elke taal zijn.

Voorbeelden:
– Als je rugklachten hebt, ga dan op je zij of buik liggen en draag geen shirt of top op de rug.
– Als je een knieprobleem hebt, moet de knie worden ontbloot.

Maak je geen zorgen als je tijdens de meditatie in slaap valt, dat is geen probleem.

David zal in de Salle Wisigoth zijn aan zijn piano zitten en Dr. Fritz heeft hem gevraagd om zoveel mogelijk genezers en mediums uit te nodigen om zich bij hem te voegen in Rennes le Chateau. Niet om als genezers op te treden, maar gewoon om daar te zijn voor de spirituele doctoren zodat zij hun  energie te kunnen gebruiken als dat nodig is. Als je als genezer of medium niet bij hem kunt zijn, bied dan alsjeblieft je energie vanuit huis aan, waar ter wereld je ook bent. Ga rustig zitten en maak in gedachten een connectie met Dr. Fritz. Laat hem weten dat je beschikbaar bent als kanaal. Doe daarna niets. Ook al heb je zelf prachtige helende vermogens, laat Dr. Fritz en zijn helpers het werk doen en stel je alleen beschikbaar.

David zal vragen om verbinding met Roberto, Dr. Fritz en zijn team en THE SOURCE en zijn handen aanbieden om 30 minuten te spelen. Gedurende deze tijd zal Dr. Fritz zijn doctoren naar iedereen sturen die om genezing vraagt.
Dr. Fritz zal tegelijkertijd met Roberto en Carolina in Brazilië zijn (12.00 uur Braziliaanse tijd).

Voor deze afstandshealing geldt geen beperking op het drinken van alcohol achteraf.

Om met ons mee te doen, volg dan deze link op bovengenoemde zaterdagen om 16.55 uur.

Deze muziek zal alleen live te beluisteren zijn, niet zoals de zondagse meditatie waar je doordeweeks nog naar kunt luisteren.

Zoals altijd zijn er geen kosten voor deze afstandshealingen, maar David maakt hiervoor wel de nodige wel onkosten. Mocht u een donatie willen doen dan wordt dat erg op prijs gesteld. U kunt uw bijdrage overmaken naar Stichting HealingBliss op NL13BUNQ2042808482.

We hopen dat iedereen baat heeft bij deze nieuwe afstandshealingen van Dr. Fritz.

Alle zeepjes zijn binnen! 19 juni 2020

Sinds gister hebben we een grote voorraad van alle zeepjes met de frequentie van Dr. Fritz.

Wilt u ook deze zeep bestellen? Stuur dan een email naar info@healingbliss.nl en geef ons door welke zeep u graag wilt ontvangen. Wij sturen het dan zo snel mogelijk naar u op.

31 mei 2020

DOE MEE MET EEN LIVE STREAM MUZIEKMEDITATIE
voor uw algemene welzijn en om een ​​kanaal te zijn van ‘DE LIEFDE’
MENSEN WERELDWIJD SAMENBRENGEN

Vanaf deze week kunt u ELKE ZONDAG om 17.00 uur via internet deelnemen aan een gratis 30 minuten durende meditatie op prachtige pianomuziek, gechanneld en gespeeld door David Bailey.

Om 16:55 kunt u deelnemen door verbinding te maken met: https://www.spreaker.com/show/david-baileys-podcast

Door deze meditatie willen we met behulp van Dr. Fritz, de Spirituele Artsen en onze gidsen, een kanaal maken om de “GODDELIJKE LIEFDE” voor de mensheid te laten stromen. Zodat een ieder van ons wordt geholpen en om onszelf te genezen. We willen deze liefde over de hele wereld laten stromen, waardoor het werk van alle lichtwerkers wordt versterkt.

David Bailey zal op zondag om 16.55 uur aan zijn piano gaan zitten in de Salle Wisigoth in Rennes le Chateau, legt zijn handen op het toetsenbord en vraagt ​​hij om de hoogst mogelijke energie door de gechannelde muziek te laten stromen en dat we de ongelooflijke kracht, vrede, stilte en LIEFDE  mogen ervaren.

Er wordt ook gevraagd om het helende werk van de spirituele artsen te versterken voor degenen die fysieke of mentale hulp nodig hebben. Zoals we allemaal weten, is er veel gaande in de wereld. En we willen deze meditatie internationaal organiseren om zoveel mogelijk mensenharten te raken.

HOE KUN JE DEZE MEDITATIE GEBRUIKEN?

Om ‘DE LIEFDE’ te delen en ondergedompeld te worden in “VREDE”:
Vind een plek waar u zeker 30 minuten comfortabel kunt zitten of liggen. Ontspan en haal diep adem. Vraag of HET GODDELIJKE, DE LIEFDE, door u heen mag stromen als een fontein over de hele wereld die elk mens op het pad van vrede en waarheid leidt.
Probeer niets te ‘voelen’, ontspan gewoon.Kom na ongeveer 30 minuten rustig en in dankbaarheid terug door met uw vingers te wiebelen, met uw voeten op de vloer tikken en een paar keer diep adem te halen.
Om elke vorm van gezondheidsproblemen te helpen genezen:
Deze meditatie wordt gegeven in samenwerking met de spirituele artsen waardoor het ook mogelijk is om genezing voor uw gezondheidsprobleem te vragen.Vind een plek waar u zeker 30 minuten comfortabel kunt zitten of liggen. Zet een volle fles water naast u neer. Dit mag leidingwater zijn. Dit water wordt tijdens de meditatie gemagnetiseerd. Drink dit water alstublieft elke dag en drink de fles vóór de volgende zondag op. Schrijf op een vel papier de dingen op waaraan u de spirituele artsen vraagt ​​om voor u te werken en leg die naast u neer.ONTSPANPlaats uw rechterhand op het deel van uw lichaam waar u pijn voelt of een ziekte heeft. Als u meer dan één klacht hebt, verplaats uw hand naar de andere plekken gedurende de 30 minuten. Als u een plek niet kunt bereiken (op uw rug bijvoorbeeld), plaats dan uw hand op de corresponderende plaats aan de voorkant van uw lichaam.

Als u geen fysiek probleem hebt, maar meer stress, depressie of angst, plaats dan uw rechterhand in het midden van uw borst.
Stuur in gedachten een verzoek en roep Dr. Fritz en zijn team Spirituele Artsen aan om naar u toe te komen.

Probeer niets te ‘voelen’, ontspan gewoon.

Kom na ongeveer 30 minuten zachtjes en in dankbaarheid terug door met uw vingers te wiebelen, met uw voeten op de vloer tikken en een paar keer diep adem te halen.

De muziek blijft de komende week via de link beschikbaar, zodat u er de hele week gebruik van kunt maken. Het zal elke keer dat u luistert bijzonder effectief zijn.

Er zijn geen kosten verbonden aan het luisteren naar deze meditatie, maar als u een donatie wilt doen dan kunt u dat overmaken naar NL13BUNQ2042808482 tnv HealingBliss onder vermelding van “Donatie voor David Bailey”.

Elke zondag healing op afstand

We hopen dat je deze moeilijke situatie het hoofd biedt en wij weten dat velen van jullie uitkijken naar het volgende bezoek van Roberto en Dr. Fritz. Velen van ons hebben op veel manieren veel hulp gehad van zijn spirituele operaties en natuurlijk de Amor-therapie. Helaas is nu duidelijk dat Roberto pas in oktober 2020 naar Nederland kan komen. Wij hebben met Roberto gesproken en we beginnen een nieuw project met Dr. Fritz en zijn team van artsen die op afstand samenwerken.

Elke zondag om 17.00 uur is er een healing op afstand:
Zoek elke zondag om 17 uur een comfortabele plek om 30 minuten te zitten. Zet een volle fles water naast je, dit mag kraanwater zijn. Schrijf op een vel papier de dingen waaraan je de artsen vraagt om voor je te werken en leg die naast je. Kom tot rust plaats je rechterhand op het gebied van je lichaam waar je pijn voelt of een ziekte hebt. Als je meer dan één plaats hebt, verander dan de positie van je hand naar de andere plaatsen gedurende de 30 minuten. Als je geen fysiek probleem hebt, leg dan je rechterhand in het midden van je borstkast. Dat geldt ook voor de AMOR-therapie of stress gerelateerde problemen.

Stuur in gedachten een verzoek, leg contact met Dr. Fritz en zijn team om naar je toe te komen en verder te werken aan je klachten en om je immuunsysteem te versterken. Probeer niets te ‘voelen’. Ontspan gewoon. Deze tijd is in de eerste plaats voor jou. Vraag ook de Schepper, Bron, Het Licht of wat je woord ook is, naar deze wereldtrilling te komen en de hele mensheid uit de wereldwijde puinhoop te leiden waarin we ons bevinden.

David Bailey gaat aan zijn piano zitten in zijn huis in Rennes-le-Château en legt zijn handen op het toetsenbord, vraagt om de energie door de muziek te laten stromen om het werk van de dokters op ieder van ons te versterken zodat dat we het ongelooflijke kunnen ervaren. Power, Peace, Stillness en THE LOVE. We werken nog aan een manier om zijn muziek te kunnen volgen door middel van een live-stream. Tot die tijd kun je bijvoorbeeld zelf een CD aanzetten met muziek van David en als je die niet hebt, een CD met rustgevende, helende muziek.

Mocht je muziek van David Bailey (tegen betaling) willen downloaden dan kan dat hier:

Amor Therapy

Spiritual doctors

Kom na ongeveer 30 minuten rustig en in dankbaarheid terug uit de meditatie door met je vingers wiebelen, met je voeten op de vloer tikken en een paar keer diep adem te halen. Drink de komende dagen elke dag een glas van het ingestraalde water.

Roberto gaat al zijn contacten en patiënten van Dr. Fritz WERELDWIJD vragen om deze meditatie te doen met de muziek. Doe je met ons mee? Stuur deze informatie gerust door naar iedereen, elke groep, elk netwerk dat interesse heeft om deel te nemen.

Dit is de nieuwe wekelijkse meditatie/healing manier elke zondag om 17.00 uur het hele jaar door. Laten we vragen om een kanaal van DE VREDE te zijn en onze gedachten niet te richten op de uitkomst waarvan we denken dat die het beste is, laat het gewoon door ons heen stromen, zoals het het beste voelt.

Verwacht niet iets te ‘voelen’. Soms doe je dat wel…

Als je in een deel van de wereld bent waar 17.00 uur Franse tijd in de nacht valt, stuur dan je verzoek naar de spirituele artsen voordat je gaat slapen, laat de fles en het briefje naast je bed staan.

Enkele extra tips voor een goede gezondheid:
Neem extra vitamine C en D3
Krijg zoveel direct zonlicht als je kunt
Eet smaakvolle maaltijden die voedzaam zijn en van een goede kwaliteit.

Kijk naar de bomen, bergen, rivieren, dieren, vogels, sterren, maan, zon en de planten. Kijk naar jezelf in een spiegel. De Bron heeft al deze wonderen en nog veel meer gecreëerd.

De wereld van vandaag is zo druk geworden dat de mensheid denkt dat hij het het beste weet en probeert de wereld te beheersen. Hij is de Bron vergeten en de tijd is gekomen dat we moeten stoppen, ons realiserend dat we chaos hebben veroorzaakt.

We moeten deze prachtige wereld respecteren en tijd in ons leven toestaan om te luisteren naar de stilte van DE LIEFDE.

Liefdevolle groet,
Yvonne, Karen en Suzanne
Team HealingBliss

David, Glenn, Roberto en het Institut Dr. Fritz

evenement in juni

Het is alweer enige tijd geleden dat Roberto Barbosa/Dr. Fritz ons heeft bezocht. Wij kijken nog elke dag met veel dankbaarheid en vol trots terug op dit evenement en spreken graag nogmaals onze dank uit aan de vele vrijwilligers die ons geholpen hebben om deze dagen zo liefdevol te laten verlopen.

Vervolg van Roberto’s tour door Europa
Wat hebben we een geluk gehad! Roberto is na ons evenement met zijn team naar Denemarken vertrokken waarna hij ook nog evenementen zou verzorgen in Zweden en Oostenrijk. Hij heeft echter zijn evenement in Denemarken moeten onderbreken en heeft daar vervolgens twee weken door moeten brengen omdat hij en zijn team niet terug naar Brazilië konden. Gelukkig is hij sinds een paar dagen wel weer thuis in Fortaleza, Brazilië.

Evenement in juni aanstaande
We hebben veel contact met Roberto op dit moment. Het is natuurlijk door niemand met zekerheid te zeggen of we het eerste weekend van juni al een nieuw evenement zouden kunnen verzorgen.
In overleg hebben we besloten dat we de website tóch al wel gereed gaan maken voor nieuwe inschrijvingen in juni. Zo kunt u straks al wel uw plaats(en) reserveren. We zullen alleen nog geen bijdragen aan u vragen, totdat echt duidelijk is of dat verantwoord is.

Nieuwe reservering
Wij laten de website nu aanpassen aan de nieuwe data. Naar verwachting zal dit over 1,5 week gereed zijn. U ontvangt dan van ons weer een bericht.

Ervaringen
Wij hopen dat u een mooie ervaring hebt gehad tijdens de behandeling van Dr. Fritz. Wanneer u een mooie ervaring of resultaat met ons wilt delen dan stellen wij dat erg op prijs. Wij zouden dat graag – indien gewenst geanonimiseerd – op onze website willen plaatsen. U mag deze ervaringen sturen aan info@healingbliss.nl. Alvast hartelijk dank hiervoor!

Zeepjes
Tijdens de Spirituele Operaties verzocht Dr. Fritz soms om een zeepje voor een patiënt, dit gebeurde veelal bij huidklachten. Deze werd tijdens de behandeling gemagnetiseerd en aan de patiënt meegegeven als verlenging van de behandeling. Het was de bedoeling dat deze zeepjes dan zouden worden afgerekend bij de verkooptafel.
Wij vermoeden echter dat dit sommige mensen is ontschoten. Mocht u dit lezen en zich realiseren dat dat bij u ook het geval is geweest, geen probleem. Wij zouden het op prijs stellen als u alsnog 6 euro per zeepje over zou willen maken naar NL68SNSB0787834874 tnv Y. Ros onder vermelding van ‘Zeepje’.

Bedankt!!

Wij kijken terug op een fantastisch evenement. Heel hartelijk dank aan alle enthousiaste bezoekers en ook een speciale dank voor alle lieve vrijwilligers die zo hard geholpen hebben om van dit evenement een groot succes te maken.

Alcohol tbv nabehandelingen

Door de huidige situatie rondom Corona is er weinig medicinale alcohol te verkrijgen. Weet dat een glas met bijvoorbeeld Jenever of Wodka en zelfs schoonmaak alcohol kan volstaan. Zo lang als het een hoog alcoholpercentage heeft en u het glas weer leeggooit in de ochtend.

afzeggingen

Aangezien we voor aanvang van het evenement van Roberto / Dr Fritz veel kosten moeten maken, is het niet mogelijk om uw bijdrage te retourneren bij afzegging 8 dagen voor aanvang. Wel is het mogelijk om uw bijdrage te verzilveren bij een volgend evenement van Roberto / Dr Fritz dat HealingBliss organiseert.

Wij danken u voor uw begrip.

volgend evenement

Kunt u er deze keer niet bij zijn of wilt u graag nog eens een bijeenkomst bijwonen? Dat kan!
Van vrijdag 5 juni tot en met maandag 8 juni zullen er nieuwe sessies ingepland worden met Roberto en Dr. Fritz.

Na het evenement van volgende week zullen we de website aanpassen en kunt u zich inschrijven. Houdt de website dus goed in de gaten!

sponsoren, bedankt!

Dankzij een gulle sponsoring van Nice ICT Consultancy en Altior Invest kunnen wij mooie T-Shirts bestellen voor alle vrijwilligers tijdens het evenement. Zij zullen dus voor iedereen goed herkenbaar zijn.

Nice ICT Consultancy en Altior Invest, heel hartelijk dank hiervoor!

laatste plaatsen!

Door de enorme belangstelling zijn er niet veel plaatsen meer beschikbaar, aarzel dus niet langer als je nog een plaats wil reserveren!

Op zondag 8 maart organiseren we een enorm interessant Seminar. Hiervoor zijn nog zo’n 20 plaatsen beschikbaar.

Maandag 9 maart zijn er nog ongeveer 5 plaatsen beschikbaar voor de spirituele operaties om 10.00 uur. De middag is vol en voor de AMOR sessie op maandagavond zijn nog 8 plaatsen beschikbaar.

Wil je dit ook niet missen? Reserveer snel de laatste plaatsen via de Tickets-pagina.

VERLOOP AMOR SESSIES

Wij vragen iedereen om ruim op tijd aanwezig te zijn, liefst 45 minuten van te voren. Je ontvangt dan van ons een nummer.

Roberto start met een plenaire uitleg van ongeveer 45 minuten. Daarna starten de sessies. Er mogen twaalf personen tegelijk een plek zoeken in de behandelruimte. De behandeling zelf duurt ongeveer 10 minuten, waarna je de ruimte mag verlaten. Wij roepen daarna per nummer de volgende personen op die mogen plaatsnemen. Er zijn in totaal 70 personen.

Neem na de behandeling ruim de tijd om bij te komen en vermijdt zware inspanningen op deze dag.

VERLOOP SPIRITUELE OPERATIES

Wij vragen iedereen om ruim op tijd aanwezig te zijn, liefst 45 minuten van te voren. Je ontvangt dan van ons een nummer.

Roberto start met een plenaire uitleg van ongeveer een half uur. Daarna starten de spirituele operaties. Er mogen tien personen tegelijk een plek zoeken in de behandelruimte. De behandeling zelf duurt tussen de 2 en 10 minuten, waarna je de ruimte mag verlaten. Wij roepen daarna per nummer de volgende perso(o)n(en) op die mogen plaatsnemen.

Neem na de behandeling ruim de tijd om bij te komen en vermijdt zware inspanningen op deze dag.

EXTRA AMOR SESSIE

Vanwege de grote vraag naar AMOR Sessies, heeft Roberto Barbosa / Dr. Fritz ons een extra AMOR sessie gegund! Deze extra sessie zal op maandag 9 maart om 19.00 uur plaatsvinden. U kunt nu uw plaatsen reserveren via de Tickets pagina.

VOLGEBOEKT

Deze sessies zijn reeds volgeboekt:
Vrijdag 6 maart- Spirituele Operaties- 15.00 uur
Vrijdag 6 maart – AMOR Sessie – 19.00 uur
Zaterdag 7 maart- Spirituele Operaties- 15.00 uur
Zaterdag 7 maart – AMOR Sessie – 19.00 uur
Reserveer uw plaatsen dus snel!