sponsoren, bedankt!

Dankzij een gulle sponsoring van Nice ICT Consultancy en Altior Invest kunnen wij mooie T-Shirts bestellen voor alle vrijwilligers tijdens het evenement. Zij zullen dus voor iedereen goed herkenbaar zijn.

Nice ICT Consultancy en Altior Invest, heel hartelijk dank hiervoor!

laatste plaatsen!

Door de enorme belangstelling zijn er niet veel plaatsen meer beschikbaar, aarzel dus niet langer als je nog een plaats wil reserveren!

Op zondag 8 maart organiseren we een enorm interessant Seminar. Hiervoor zijn nog zo’n 20 plaatsen beschikbaar.

Maandag 9 maart zijn er nog ongeveer 5 plaatsen beschikbaar voor de spirituele operaties om 10.00 uur. De middag is vol en voor de AMOR sessie op maandagavond zijn nog 8 plaatsen beschikbaar.

Wil je dit ook niet missen? Reserveer snel de laatste plaatsen via de Tickets-pagina.

VERLOOP AMOR SESSIES

Wij vragen iedereen om ruim op tijd aanwezig te zijn, liefst 45 minuten van te voren. Je ontvangt dan van ons een nummer.

Roberto start met een plenaire uitleg van ongeveer 45 minuten. Daarna starten de sessies. Er mogen twaalf personen tegelijk een plek zoeken in de behandelruimte. De behandeling zelf duurt ongeveer 10 minuten, waarna je de ruimte mag verlaten. Wij roepen daarna per nummer de volgende personen op die mogen plaatsnemen. Er zijn in totaal 70 personen.

Neem na de behandeling ruim de tijd om bij te komen en vermijdt zware inspanningen op deze dag.

VERLOOP SPIRITUELE OPERATIES

Wij vragen iedereen om ruim op tijd aanwezig te zijn, liefst 45 minuten van te voren. Je ontvangt dan van ons een nummer.

Roberto start met een plenaire uitleg van ongeveer een half uur. Daarna starten de spirituele operaties. Er mogen tien personen tegelijk een plek zoeken in de behandelruimte. De behandeling zelf duurt tussen de 2 en 10 minuten, waarna je de ruimte mag verlaten. Wij roepen daarna per nummer de volgende perso(o)n(en) op die mogen plaatsnemen.

Neem na de behandeling ruim de tijd om bij te komen en vermijdt zware inspanningen op deze dag.

EXTRA AMOR SESSIE

Vanwege de grote vraag naar AMOR Sessies, heeft Roberto Barbosa / Dr. Fritz ons een extra AMOR sessie gegund! Deze extra sessie zal op maandag 9 maart om 19.00 uur plaatsvinden. U kunt nu uw plaatsen reserveren via de Tickets pagina.

VOLGEBOEKT

Deze sessies zijn reeds volgeboekt:
Vrijdag 6 maart- Spirituele Operaties- 15.00 uur
Vrijdag 6 maart – AMOR Sessie – 19.00 uur
Zaterdag 7 maart- Spirituele Operaties- 15.00 uur
Zaterdag 7 maart – AMOR Sessie – 19.00 uur
Reserveer uw plaatsen dus snel!