Spirituele Operaties door Dr. Adolph Fritz

Roberto Barbosa (uit Brazilië) is al meer dan 20 jaar een spiritueel medium voor Dr. Adolf Fritz. Samen hebben zij al bij duizenden mensen spirituele operaties uitgevoerd in o.a. Zuid-Amerika, De Verenigde Staten en Europa. Dr. Fritz werkt vanuit gene zijde met een team van duizenden artsen. Al deze artsen hebben na hun aardse leven besloten hun levenswerk voort te willen zetten, om zo blijvend hulp aan te kunnen bieden aan allen die dat wensen.

Tijdens eerdere bezoeken van Roberto en Dr. Fritz in Frankrijk hebben vele mensen mogen ervaren hoe de spirituele operaties hun medische situatie / diagnose sterk heeft verbeterd. Dit is meer dan eens bevestigd door onderzoeken door eigen artsen/specialisten in het reguliere circuit (door middel van bijvoorbeeld röntgenfoto’s).

Tijdens zijn bezoek zullen Roberto en Dr. Fritz non invasieve en non manipulatieve operaties uitvoeren. Dit houdt in dat het fysieke lichaam hierbij niet wordt geopend of binnengedrongen met een voorwerp. Voor de spirituele operaties mag u voor drie verschillende aandoeningen hulp vragen. Dat kunnen zowel fysieke als een mentale kwesties zijn. U kunt bijvoorbeeld denken aan het genezen van een verslaving zoals alcohol en tabak, maar ook aan fysieke klachten zoals rug- of nekpijn of problemen met uw hormoonstelsel of uw organen.

Daarnaast zijn er ook AMOR Therapie sessies. Deze sessies zijn ontwikkeld voor een ieder die te maken heeft met bijvoorbeeld emotionele pijn, angststoornissen, depressies, negatieve gedachten, gevoel van droefenis en zelfs suïcidale gedachten. Uw ziel, lichaam en geest worden weer in balans gebracht.

Voor het bijwonen van een behandeling wordt een bijdrage van € 35,- per individuele sessie gevraagd. Indien er na aftrek van alle kosten nog geld overblijft dan komen deze geheel ten gunste van de stichting “Instituto Adolf Fritz”.

Geïnteresseerd? Boek uw sessie(s) eenvoudig via de Tickets button.
Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen per sessie beschikbaar!

Alle behandelingen zijn niet ter vervanging van reguliere geneeskunde en worden versterkt door de intentie van de behandelde persoon.

Dit evenement vindt plaats op de locatie ‘Soulbalance’.

Soulbalance
Vreekesweid 1
1721 PP  Broek op Langedijk

www.soulbalance.nl

healingbliss_agenda2
dr-fritz